Arty Lobster FAQ

Uw belangrijkste vragen beantwoord

Dachshund licking an Arty Lobster sculpture

Grootte van een zittend huisdier
Het formaat van een standaard beeld van een zittend huisdier is 14cm hoog, een groot beeld is 20cm hoog.

 

Grootte van een zittend huisdier
Het formaat van een standaard staand beeld is 14 cm lang en een groot beeld is 20 cm lang.

 

Grootte van liggende huisdieren of meerdere dierensculpturen op dezelfde basis
Neem contact met ons op als u uw huisdier wilt laten liggen of als u meerdere beelden op dezelfde basis wilt hebben. Over het algemeen zijn deze beelden veel kleiner, dus geven we de voorkeur aan een zittend of staand beeld.

 

Kun je een levensechte sculptuur van mijn huisdier maken?
Nee, we kunnen geen levensgroot beeld maken (tenzij uw huisdier ongeveer 20 cm lang is). Onze standaard huisdiersculpturen zijn 14cm hoog, een groot beeld is 20cm, we kunnen maximaal beelden maken van 25-30cm hoog.

 

Mijn hond is van een zuiver ras, kunt u een persoonlijk beeld van mijn hond maken?
Ja, wij zijn bereidt iedere soort huisdier te produceren, of ze nu een ras of een mix zijn. Doordat we aan de hand van foto's werken, beperken we ons niet tot bepaalde rassen.

 

Mijn hond is een kruis of mutt, kunt u nog steeds een persoonlijk beeld van mijn hond maken?
Ja, wij zijn bereidt iedere soort huisdier te produceren, of ze nu een ras of een mix zijn. Doordat we aan de hand van foto's werken, beperken we ons niet tot bepaalde rassen.

 

Wat is de prijs voor een 14 cm hoge dierensculptuur?
De prijs voor een 14 cm gekleurde sculptuur is € 225,45,-.

 

Wat is de prijs voor een 20 cm dierensculptuur?
De prijs voor onze 20cm hoge sculptuur is €312,16,- per stuk.

 

Wat is de prijs voor een gepersonaliseerde zilveren hanger?
Slechts 173,42 euro als u het beeldje al met Arty Lobster heeft gemaakt, en 225,45 euro als we het beeldje van uw foto's moeten maken.

 

Wat is het gewicht voor een 14 cm gekleurde sculptuur?
De standaardgrootte is ongeveer 600-700g (iets meer dan een pond), zodat ze stevig en zwaar aanvoelen als je hem omhoog tilt. De meeste mensen zijn verbaasd dat het gewicht zwaarder is dan verwacht. Het gewicht van een groot beeld is ongeveer 1,5 kg (ongeveer drie pond), zodat ze stevig en zwaar aanvoelen. De meeste mensen zijn verbaasd dat het gewicht zwaarder is dan verwacht.

 

Wat is het gewicht voor gepersonaliseerde zilveren hangers?
De zilveren hangers zijn klein (ongeveer 2cm hoog) waardoor ze erg licht zijn. Ze zijn niet gekeurd, dus zullen ze onder de 7,7g zijn.

 

Verzendt u beeldjes met huisdieren naar Europa (buiten het Verenigd Koninkrijk)?
Ja, we verzenden overal ter wereld. Al onze producten worden verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk. U houdt er best rekening mee dat de leveringstijd vaak 6 weken duurt. Zie onze leveringspagina in de voettekst voor meer details. Wij rekenen €3,48 naar Europa.

 

Verzendt u beeldjes met huisdieren buiten Europa?
Ja, we verzenden overal ter wereld. Al onze producten worden verzonden vanuit het Verenigd Koninkrijk. U houdt er best rekening mee dat de leveringstijd vaak 6 weken duurt. Zie onze leveringspagina in de voettekst voor meer details. Wij rekenen €23,15 aan voor bestemmingen buiten Europa.

 

Hoe werkt de Arty Lobster 100% tevredenheidsgarantie?
Indien u niet tevreden bent, stuurt u ons via e-mail. Mogelijk kunnen wij uw probleem oplossen, zo niet kunt u het beeld aan ons retourneren en wij zullen u terugbetalen. U betaalt alleen voor de retourzending.

 

Heb je mensen daadwerkelijk geld teruggegeven als ze hun beeld niet mooi vonden?
Ja - neem contact met ons op voor meer informatie. Helaas zijn sommige mensen niet 100% tevreden met de kleur of het uiterlijk van het beeld als ze het ontvangen. Soms is er een probleem dat we een ander beeld kunnen repareren en verzenden, maar we hebben in de loop der jaren nog niet veel voorvallen gehad.

 

Wat is het proces voor het maken van een gedenkteken?
Het proces verandert niet, behalve dat we van oude foto's zullen moeten werken.

 

Wat als ik geen 10 foto's ter beschikking heb?
Wij werken met foto's van uw huisdier, zolang u oude foto's heeft, kunnen wij daar een beeld van maken. We hebben reeds een beeld gemaakt van 2 foto's, en de eigenaar was aangenaam verrast.

 

Is het zandsteenmateriaal waterdicht?
Het volledig gekleurde zandsteenmateriaal is niet waterdicht.

 

Zult u in staat zijn om de kleur van mijn huisdier precies overeen te laten komen met de kleur van mijn huisdier?
Wij kunnen de kleur van uw beeld afstemmen op de foto's die u ons toestuurt. Binnenverlichting zorgt er wel voor dat huisdieren er iets te geel uitzien, dus het zou geweldig zijn als u wat buitenfoto's kunt toevoegen zodat we de kleur kunnen afstemmen op de foto's die u ons toestuurt.

 

Zult u in staat zijn om het bont glanzend te maken op de Arty Lobster sculptuur?
Helaas kunnen we door het 3D drukproces alleen matte kleuren produceren, dus een chocolade labrador zal niet een glanzende bruine vacht hebben, maar een matte bruine vacht.

 

Aan de slag!

Bestel een volledig gekleurde dierensculptuur voor £230 + £3 P & P