Create your Horse Sculpture

Give us 10 photos of your horse, and our artists will handcraft and 3D print a unique sculpture of your horse.

Arty Lobster horse sculpture - grey thoroughbred
Arty Lobster horse sculpture2
Arty Lobster horse sculpture3

Arty Lobster maakt gebruik van een unieke 3D-printing om een volledig levensechte sculptuur van uw horse te maken. Door het beeld met de hand te modelleren, garanderen wij dat u tevreden zult zijn met uw unieke horse figurine.

We make horse sculptures either 20cm long or 25cm long. Please note we do not offer the 14cm sculpture for horses, as the legs tend to be too fragile to survive shipping.

Lees meer over hoe we een Arty Lobster huisdiersculptuur maken

Our sculptures are suitable for:

 • Pet Memorials thumbnail

  Horse/Pet Memorial

 • Gifts thumbnail

  Birthday and Christmas Gift

 • Puppy thumbnail

  Remembering a foal/puppy for when it's older

We maken de beste sculpturen ter wereld

 • Hoge kwaliteit

  Onze sculpturen zijn een uitstekende gelijkenis met uw huisdier en gemaakt in prachtig volkleur zandsteen

 • Eenvoudig proces

  Zend ons 10 foto's en wij doen de rest

 • Klantentevredenheid

  Wij zijn er trots op dat wij een goede klantenservice en een geweldig product leveren. Wij bieden een 100% tevredenheidsgarantie

Maak van je horse een sculptuur!

Simple process, just give us 10 photos and we will do the rest.
See our products now

Order a 20cm long horse sculptuur voor €330

 • Beoordelingen

  • "Het is net zoals hem; het is ongelofelijk..."

   Ik was in de wolken toen mijn man me verraste met een beeld van Alfie, ons geliefde familielid van 13 jaar, nadat hij zijn strijd tegen kanker verloren had. Het is zo ongelofelijk als hij, het heeft een prominente plaats in ons huis.
   R. Smith

  • "Ik kan Arty Lobster niet hoog genoeg aanbevelen..."

   Na de aankoop van een gedenkteken van mijn geliefde hond kan ik Arty Lobster niet hoog genoeg aanbevelen. Het standbeeld was verbazingwekkend en heeft mijn huisdier perfect gevangen. Het personeel is zo behulpzaam en staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen. 10/10 van mij
   Tricia Pashley, 2019

  • "Verbazingwekkende gedenktekens"

   Bedankt! Je hebt een geweldig gedenkteken gemaakt van onze hond, Max. Mijn vrouw en ik zijn dol op het beeldje.
   John, 2019

 • Verzending en betaling

  • Leveren naar het Nederland

   Wij plaatsen het beeld bij u op de post, en meestal duurt het maar enkele dagen. Onze verzendkosten zijn €5.

  • Internationale levering

   Wij leveren overal ter wereld.


   Europese leveringen

   Wij leveren overal in Europa. Onze Europese verzendkosten bedragen 5 euro.


   Levering aan de rest van de wereld

   We hebben onze sculpturen over de hele wereld geleverd, dus we zijn in staat om het huisdier te verschepen naar uw bestemming. Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft. Wij rekenen 45 euro voor het verzenden van het beeld naar een bestemming buiten Europa.

 • Het creëren van een horse sculptuur

  • Zijn mijn foto's goed genoeg?

   We zijn meestal in staat om een goed gedenkteken te maken van uw huisdier, zelfs met zeer weinig beelden. Zo hebben we bijvoorbeeld een hondensculptuur gemaakt voor een klant die maar twee foto's had. In dat geval stuurden we foto's van het model naar de klant, om er zeker van te zijn dat het beeldje de hond was die hij?zij zich herinnerde. Als u niet zeker weet of de foto's goed genoeg zullen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. Nadien bekijken we of dit haalbaar is. Geen zorgen, als je een beeldje bestelt en foto's uploadt, en we denken dat het niet haalbaar zou zijn, dan laten we dit u weten en betalen we u terug.
   Selecteer 5-10 foto's (indien u geen 5 afbeeldingen heeft, stuur dan de foto's die u ter beschikking heeft) en e-mail ze naar ons. Maak je geen zorgen als ze niet allemaal perfect zijn, we zullen je laten weten of nog enkele afbeeldingen nodig hebben.

  • Koud gegoten bronzen horse sculptuur vs. Gekleurde sculptuur

   Traditioneel moest je een dure kunstenaar in dienst nemen, indien u een echte gelijkenis met uw horse wilde. De kunstenaar maakte meestal een koud gegoten bronzen beeld van uw horse. Afhankelijk van de kunstenaar leek de bronzen horsemisschien precies op de jouwe, of was het een zeer artistieke interpretatie. Hoe het er ook zou uitzien, het zou erg duur zijn. Arty Lobster streeft naar prijs-kwaliteit. Door gebruik te maken van 3D-printing zijn we in staat om het proces te vereenvoudigen en toegankelijk te maken voor iedereen. We maken sculpturen op twee manieren:
   horse

   • Gekleurde zandsteen met een voetstuk als basis - Dit brengt de kleuren en persoonlijkheid van uw horse naar voren en dit is wat de meeste klanten verkiezen.
   • Bronzen horse sculptuur - We kunnen een bronzen sculptuur maken, met behulp van 3D-printing. Dit voor een goede prijs vergeleken met een traditionele kunstenaar. Bovendien zal het een hogere traditionele uitstaling hebben.
  • Horse ornamenten

   Een Arty Lobster ornament is perfect voor de schoorsteenmantel of de bureau.

   Het is te zwaar om als kerstversiering te gebruiken of aan een kerstboom te hangen. Ons horse ornament is gemaakt om op een vlakke ondergrond te staan. Arty Lobster's horse ornamenten zijn gemaakt in kleur.Onze ornamenten zijn niet met de hand geschilderd.

  • Can you do different breeds of horses?

   As Arty Lobster makes figurines from your photos, we are happy to make any kind of horse or pet, even crosses and pets with no discernible breeds.

   We have made a number of horses from Thoroughbred to Dutch Horses and Shetland Ponies. If you can get us the photos, we are confident that we can make it.

 • FAQ

  • Hoeveel foto's heb ik nodig?

   Indien mogelijk geven wij de voorkeur aan 10 foto's van uw huisdier. Idealiter houden we van foto's van de voorkant, achterkant, zijkanten en een paar foto's van het gezicht. Als u echter niet veel foto's heeft, kunnen we met minder foto's een beeld maken. In geval van twijfel kunt u ons de foto's mailen.

  • Waarom 3D printen?

   Door gebruik te maken van een nieuwe technologie, gekleurd 3D printen, kunnen we sculpturen van zeer hoge kwaliteit maken. We vertrouwen niet op handschilderen. Het resultaat is voor u een sculptuur die perfect en levensecht is met precies de juiste kleuren.