Termen en Condities

Termen en condities

Arty Lobster wil de beste dierensculpturen ter wereld leveren.

Terugbetalingsbeleid

Mocht u niet tevreden zijn met uw bestelling, of als u het gevoel heeft dat de kwaliteit van het product niet aan uw eisen voldoet, stuur het product dan naar ons terug en wij zullen uw bestelling volledig terugbetalen. Als u niet tevreden bent neem dan gerust contact met ons op.

Google Analytics en Display Advertising Beleid

Deze site maakt gebruik van Google Analytics en Google Google Display Advertising, zoals Google AdWords remarketing. Houd er rekening mee dat u zich kunt afmelden voor Google Analytics en Display Advertising door deze link te volgen. Wij gebruiken remarketing met Google Analytics om online te adverteren. Dit betekend dat externe leveranciers, waaronder Google, onze advertenties op sites over het internet tonen. Wij en externe leveranciers, waaronder Google gebruiken cookies van de eerste partij en cookies van derden om advertenties weer te geven op basis van uw eerdere bezoeken aan deze websites. Als u deze advertenties niet wilt zien, kunt u hier klikken om af te melden.

Leveringsbeleid USE

Gelieve 6 weken in rekening te brengen voor levering. Normaal bezorgen wij uw pakket met Royal Mail of Parcelforce, maar we kunnen af en toe ook andere aanbieders van verzending gebruiken.

Gebruik van dierensculpturen

Wij streven ernaar om u de best mogelijke en veiligste beelden te geven, maar houd er rekening mee dat onze beelden fragile zijn en dat kinderen (of huisdieren) ze gemakkelijk kunnen breken en eventueel kleine stukjes kunnen inslikken. Houd deze beelden uit de buurt van kleine kinderen.

Engels recht

Alle aankopen van Arty Lobster worden verkocht naar Engels recht, en Engelse rechtbanken zullen in geval van een geschil juridische bijstand krijgen. De verkoper van Arty Lobster producten is Arty Lobster Ltd.
Door gebruik te maken van de site, gaat u ermee akkoord dat wij deze informatie behandelen en bevestigt u dat de door u vertrekte gegevens accuraat zijn.
Als u via de site goederen of diensten bij ons bestelt, dan vindt uw bestelling plaats onder onze leveringsvoorwaarden, die u kunt lezen op https://www.artylobster.com/termen-en-condities.

Maak je klaar om je sculptuur te ontwerpen

Eenvoudig te bestellen, geef ons 10 foto's en wij doen de rest

20cm volkeur zandsteen slechts £295